Srpen 2008

Oblečení Lary Croft

31. srpna 2008 v 17:46 | ikys |  Lara Croft
Legend: co dodat další oficiální oblek lary
Krásný oblek
Sport:není co dodat patrno z názvu
Legend Black:černý Legend
cream suit: mně osobně se nelíbí
Suit: taky se mi nelíbí
Legend Blue: modrý Legend
Classic grey: klasický oblek Lary
Legend pink: Legend v růžové moc se mi nelíbí
Classic white
Evening Ripped:na začátku Japonska ho dostane
Evening Red:akorát v červené
Cat suit: krásný obleček
Winter:na začátku Kazachstánu
Winter no coat:Začne hořet Winter a ona shodí kabát a po zbytek mise má tento oblek
Sport Green: ten strašně hezký
A to je zatím všechno nejsou to všechny oblečky ostatní později dodám pp mějte se hezky.Ikys

Notesy

31. srpna 2008 v 16:03 | ikys |  Pixelky,smajlíci a animace
mně se líbí a co vám časem přidám další

počasí

30. srpna 2008 v 20:43 | ikys

Návod na štěstí prosím neklikej pokud nemáš blog

30. srpna 2008 v 20:13 | ikys |  návody
Pokud tohle nebude na tvým blogu tak nebudeš mýt šťěstí :-)

Právě tě napadla zombie která tě chce ukořistit zaživa.Dej si toto na blog jinak se ti něci podobného stane za týden
Tak šup šup :D


Dej si tutO pastelku na blOg a přinese ti štěstí nejen v lásce :)

Jedný holčičce se tohle stalo,protože když si to nedala na blog,tak za 7 dní k ní přesně o půlnoci přišla tahle příšera a zabila jí vlastním nožem!Takže si to zkopči,jinak se ti tohle stane,jako holčičce!ROZMYSLI SI TO!!!

Humuhumunukuapua'a bonus píseň

30. srpna 2008 v 17:00 | ikys
nikde než na DVD není tato písnička vydět snad jen na youtube

Parodie HSM

30. srpna 2008 v 16:51 | ikys |  High School Musical
tato je česká a srandovní ale aji sprostá takže se omlouvám já za to nemůžu.

Český Trailer HSM 3

30. srpna 2008 v 16:24 | ikys |  High School Musical
toto je český trailer na HSM 3:maturitní ročník

Ash and Lucas

30. srpna 2008 v 16:12 | ikys |  High School Musical
Tohle jsou zatím všechny písičky z HSH 3 časem přidám další v první je Ash a Lucas moc se mi líbí druhý je taký hezký nejvíc se mi líbí ten kousek kdy zpívá Vanessa a Zac je to hezký.

Lara Croft

29. srpna 2008 v 17:07 | ikys |  tapety na plochu počítače
takle je hezká
tady je hezká ta obloha
z tohohle asi moc nebude ale u mně vypadá dobře
tohle mám i na mobilu
tohle je krásný
ten první je z Underword to je nejnovější díl ale von ješrě nevyšel až někdy v listopadu
tak a co vy líbí se vám mně teda jo

High School Musical 3

29. srpna 2008 v 13:49 | ikys |  High School Musical
Informace o High School Musical 3:
Zacuv honorář se pohybuje mezi 3 a 5 milionů dolarů to je zatím vše ale časem něco přidám

Chcete se spřátelit?

29. srpna 2008 v 12:05 | ikys
Jestli se chcete spřátelit tak napište
1)Jméno nebo přezdívku
2)adresu blogu
3)proč se chcete spřátelit(to nemusíte)
a já se vám pak ozvu

starhay

29. srpna 2008 v 12:01 | ikys
je to blog hlavně o celebritách takže tady doufám že se líbí.

budu přeměňovat blog

29. srpna 2008 v 10:55 | ikys
Takže budu přeďělávat blog a potřebuju pococ tak napište do komentíků co sem mám dat já chcu HSM ale nevím jestli je to dobrý.

můj první blog

29. srpna 2008 v 10:50 | ikys |  moje další blogy
můj první blog sice není od od blog.cz a nestarám se o něj jako o tenhle ale dám ho sem protože je to můj první blog a dou fám že se líbí tady a nebo tady ale spíš ten první.pp

Co koupit holce k narozeninám

28. srpna 2008 v 14:41 | ikys |  Rady pro kluky
Já jsem holka takže můžu radit všem a tak jsem vám kluci napsala co koupit holce k narozeninám takže: Řasenku(Astor, 289Kč), divoká vůně Kate Moss(Coty, 30 ml 890 Kč), rtěnkas vůní lesních plodů(Avon, 79 Kč),dvoubarevný lesk na rty s ovocnou vůní (Oriflame, 89 Kč) Já osobně jsem dárek od svého kluka nedostala protože jsme se týden před mýma narozeninama rozešli

kdy vychází Bravo?

28. srpna 2008 v 12:46 | ikys |  Bravo
Bravo vychází každých čtrnáct dní(dva týdny)

Stardoll

28. srpna 2008 v 12:43 | ikys |  Udělej si Dolzku
moje oblíbený stránka na oblíkání celebrit je dobrá a Tady nebo Tady

adus777

28. srpna 2008 v 11:39 | ikys
adus777 a nebo tady tady akuste obě nevím která z nich funguje mozná obě

Rihanna životopis

27. srpna 2008 v 16:33 | ikys |  Rihanna
Rihanna celým jménem Robin Rihanna Fenty se narodila 20.února.1988 v Saint Michel na na Karibském ostrově Barbados toto je vlajka Znamení: Vodnář
žánry: Pop, RaB, Dancehall
Povolání: Zpěvačka
Začátek kariéry:2005
Diskografie:
Music of the Sun:
Vydáno: 30. srpna 2005
Certifikace:Zlato
prodáných kopií celkem: 2 miliony
A girl like me:
Vydáno: 19.dubna 2006
Certifikace:Platina
prodaných kopií celkem: 3,5 milionu
Good girl gone bad:
Vydání: 5. června 2007
Certifikace: Zlato
Zátím neznámo
Singly:
2005: Pon de Replay
2006: SOS
2006: Unfaithful
2006: We Ride
2007: Umbrella
2007: Shup Up and Drive
2007: Don't Stop The Music
2007: Hate That I Love You
2008: Take a Bow
2008: Distrurbia

zhnusené celebrity 1

27. srpna 2008 v 12:51 | ikys |  celebrity
některé jsou fakt hnusné:
tohle je Christina Agilera:
Paris Hilton:
Pamela Anderson:
Lindsay Lohan:
Pink:
Nelly Furtado
Click for a larger view
Úleva mi projela myslí ve stejnou dobu, kdy mi žaludek propadl podrážkami bot.
Pochopila jsem to špatně.
Úleva - na mýtině se nic zlého nepřihodilo.
Hrůza - krize byla tady.
Edward zaujal obrannou pozici - napůl přikrčený, paže lehce roztažené -, kterou jsem poznala s takovou určitostí, až se mi udělalo špatně. Skála za mými zády mohla být ta stará cihlová zeď v jedné italské uličce, kde se Edward postavil mezi mě a vojáky Volturiových v černých kápích.
Blížila se k nám nějaká hrozba.
"Kdo?" zašeptala jsem.
Se zaťatými zuby nepromluvil, ale zavrčel, hlasitěji, než jsem čekala. Až moc hlasitě. Znamenalo to, že je příliš pozdě se schovávat. Byli jsme v pasti a bylo jedno, jestli jeho odpověď někdo uslyší.
"Victoria."


"Kdyby všechno ostatní propadlo zkáze a jen on tu zůstal, žila bych i já; kdyby tu ale zůstalo všechno ostatní a jen jeho stihl zmar, svět by se mi proměnil v úplnou cizinu."

"Nemohu žít, odešel mi život! Nemohu žít, odešla mi duše!"
"Ano," řekla jsem tiše. "Tak jsem to myslela."

"Isabello Swanová." Podíval se na mě přes své neskutečně dlouhé řasy něžně zlatým, přesto spalujícím pohledem. "Slibuju, že tě budu milovat navěky - jeden každý den věčnosti. Vezmeš si mě?"
Bylo mnoho věcí, které jsem chtěla říct, jedny nebyly vůbec milé, a ty druhé byly tak nechutně limonádově romantické, že by je ode mě ani ve snu nečekal. Než bych se ztrapňovala obojím, zašeptala jsem: "Ano."
"Děkuju," řekl prostě. Vzal mou levou ruku, políbil mi špičku každého prstu a pak políbil prsten, který odteď patřil mně.